0
0 prece(s) - 0.00€
  • Jūsu iepirkumu grozs ir tukšs!

  • Vēlmju saraksts (0)
    0
    0 prece(s) - 0.00€
  • Jūsu iepirkumu grozs ir tukšs!

  • Sky-Watcher Infinity-76/300 teleskops

    • Ražotājs: SKY-WATCHER
    • Produkta kods: 10942
    • Pieejamība: Nav noliktavā
    Garantija 2 gadi

    71.00€
    Ielikt Vēlmju sarakstā Salīdzināt

    Līzinga kalkulators

    Summa

    Mēnešu skaits

    Ikmēneša maksājums:

    LĪDZ 1400 EUR,
    BEZ PIRMĀS
    IEMAKSAS
    IZDEVĪGA
    % LIKME
    Pieteikties

    Pievilcīgā izskata INFINITY-76 teleskops būs labākā dāvana, ko varat uzdāvināt savam zinātkārajam bērnam! Debess objektu pētīšana būs ne tikai interesants un aizraujošs piedzīvojums Jūsu atvasei, bet spēs aizraut arī Jūs, jo tā 76 milimetru optika savāc par 131% vairāk gaismas nekā vidēji 50 milimetru bērnu teleskops. Turklāt tā centrālais spogulis ir izgatavots no augstas kvalitātes paraboliskās optikas (parasti bērnu teleskopiem tiek izmantota sfēriskā optika), kas visus savāktos gaismas starus precīzi novirzīs uz vienas gaismas plaknes, lai rezultātā būtu baudāms kontrasta un asuma bagāts attēls. Sky-Watcher Infinity-76 teleskops ir sasniedzis lielisku kompromisu starp kvalitāti un cenu.

    Teleskops ir neliels, līdz ar to bērni no bērnistabas jumta loga varēs apskatīt daudzos Mēness krāterus vēl pirms gulētiešanas. Infinity-76 kompaktais izpildījums padarīs to par labu ceļojuma biedru pārgājienos un kempingā. Noteikti centieties palīdzēt atrast saviem bērniem arī lielākās planētas – Jupiteru un Marsu. Oriona miglājs (M42) un mazais sietiņš (M45) būs ieteicamie objekti arī ārpus mūsu Saules sistēmas, kas šajā teleskopā izskatīsies ļoti pievilcīgi.

    gudri pārdomātais montējums ar vienkāršajām pa labi, pa kreisi, uz augšu, uz leju kustībām būs viegli lietojams jebkura vecuma bērniem. Zemais teleskopa smaguma centrs ļaus izdarīt precīzas kustības vajadzīgajā virzienā. Iestatīt šo teleskopu ir ļoti vienkārši, jo jau izņemot to no iepakojuma, tas uzreiz būs gatavs lietošanai. Komplektācija ietilpst okulārs, ar kuru būs iespējams novērot 30 reižu palielinājumā, pietam, tas būs ļoti labi piemērots arī sauszemes novērojumiem, jo optiskais attēls jau būs apgriezts pareizā attēlojumā (gan vertikāli, gan horizontāli). Asuma iestatīšana (fokusēšana) ir ļoti vienkārša – tā ir spirālveida, vienkārši pagriežot okulāru līdz vajadzīgajam punktam. Tāpat komplektācijā ietilpst dažādas uzlīmes, lai bērni varētu “pielāgot” teleskopam savu dizainu. Infinity-76 teleskops tiks nogādāts jūsu rokās iepakots skaistā dāvanu kastē.

    Visiem Sky-Watcher spoguļu teleskopiem (reflektoriem), arī šim modelim, tiek izmantota augstas kvalitātes spoguļu pārklājumu metode. Daudzi ražotāji teleskopa virsējo alumīnija gaismas atstarojošo kārtu pārklāj ar silikona monoksīda aizsargkārtu, bet Sky-Watcher izmanto silikona dioksīdu, kas ir ievērojami izturīgāks pārklājums, vienlaikus arī prasa izmantot sarežģītāku un dārgāku tehnoloģiju. Šī aizsardzība ir nepieciešama, lai nenotiktu alumīnija kārtas noārdīšanās.

    Lūdzu, tāpat kā ar jebkuru citu optisko instrumentu, neatstājiet savus bērnus bez uzraudzības, īpaši dienas novērojumiem. Skatīšanās uz Sauli ir kategoriski aizliegta, tā var novest pie neatgriezeniskiem acu bojājumiem!

    Optika
    Tips: Reflektors
    Uzbūves veids: Ņūtons
    Optikas diametrs (mm): 76
    Fokusa attiecība (f/): 3.9
    Fokusa attālums (mm): 300
    Lielākais iespējamais palielinājums: 150
    Gaismas savākšanas jauda: 120
    Izšķirtspēja: 1.53
    Maksimālais zvaigžņu lielums (mag): 11.2
    Savienojums: Helical
    Montējums
    Tips: Azimutāls
    Uzbūves paveids: Dobsona
    GoTo sistēma: Nav
    Izsekošana: Nav
    Ieteicams
    Bērniem:
    Iesācējiem:
    Amatieriem:
    Profesionāļiem:
    Vispārīgi
    Sērija: Infinity
    Garantija: 2 gadi
    Pielietojuma joma
    Dabas novērojumi:
    Mēness un planētas:
    Miglāji un galaktikas
    Astrofotogrāfēšanai:
    Saules novērojumiem: Nē (izņemot ar atbilstošu Saules filtru)
    Saņem jaunākos piedāvājumus pirmais!